Зодиите, за които зимата ще е много тежка

Лъв, риби и скорпион са зодиите,

които истински мразят студа. Студените зимни дни не са особено любими и за девите и раците, но те някак успяват да преодолеят минусовите температури по-лесно.

Лъвовете са огнени, емоционални и влюбени в живота. Зимата ги заставя да прекарват повече време на топло вкъщи, а лъвът не е от животните, които обичат да се крият за дълго в бърлогата. Ето защо представителите на тази зодия мразят зимата – тя ги потиска и ги кара да се чувстват неудовлетворени от себе си.

Рибите са последният от зодиака знак. Жената риби е съвършено развита личност, която постоянно крои планове за бъдещето, интересува се от поне 5 неща едновременно и често може да бъде забелязана да разговаря с няколко човека едновременно.

Тя е дейна и способна, а зимата я депресира, защото ограничава мащабните и планове. Как прекарва студените дни жената риби? В очакване на лятото разбира се.

Няма нищо по-лошо от ядосан скорпион. Е, може би има – измръзнал ядосан скорпион. Представителите на тази зодия буквално могат да побеснеят от ужас при мисълта за студа навън. Те стават раздразнителни и мнителни, а това не е добре за никого около тях. Скорпионите искрено мразят зимата и това определено им личи.

Източник: woman.hotnews.bg

 

Подобни статии

Top