Зов за помощ: Да помогнем на Женя да живее!

Жената има нужда от животоспасяваща бъбречна трансплантация

„Това е Женя от гр. Чирпан. Тя е на 49 години и се нуждае от трансплантация на бъбрек. 

Женя е достигнала максимума на хемодиализа 3 пъти в седмицата по 4 часа. Нейният живот се поддържа благодарение на диализния апарат. Хемодиализата я поддържа жива, но уврежда другите и органи, затова по-скоро трябва да стане факт трансплантацията. Тя ще се извърши в Турция, когато съберем 20 000 евро. Добрата новина е, че имаме подходящ донор – нейният приятел, така че остава да съберем необходимите средства“, ни пишат нейни приятели, читатели на DCNEWS.

Ето малка част от страховете, мислите и мечтите на Женя, едва ли има човек, който да остане бездушен:

„Майка съм и страхове имам,защото детето ми се стресира повече от мен……. от разстояние, от неизвестното….

Когато научи за моето състояние Грета искаше да ми дари нейният бъбрек…..Но аз как бих взела бъбрека на детето си? Та тя не е изпитала още майчиното чувство.

Искам тя да е добре и да се радва на живота. Аз я отгледах сама и тя е моето борбено съкровище. Мечтая един ден да живея без страховете си да се задуша от капките вода, коите цедя през усните си. Да погледна през сълзи с усмивка и да Благодаря на всички вас,че ви имам и успявахме заедно.“

Приятелите на Женя организират Енергиен обмен-дарение в подкрепа на жената. Идеята е да се съберат достатъчно средства за животоспасяващата бъбречна трансплантация.

Акцията ще се състои под формата ра разходка в приятна местност близо до Пловдив на 28.07.2019 г., неделя. Мястото за събиране е в центъра на село Храбрино в 9,30 ч.

Оттам ще има около 2 часа преход по приятен терен, като целта е най-високо енергийното място в околността. Там тези, които желаят ще имат възможност да поработят върху себе си чрез активна и пасивна медитация или други практики.

Желаещите да участват ще трябва да се облекат подходящо и да си вземат лека храна и вода.

Краен срок за записване – 26.07.2019 г., като заявка за участие се приема само и единствено на тел. 0884740967 – Стефана Петева

Ето и как можете да дарите средства за Женя:

helpkarma: https://bg.helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-jenia-580

Дарителската банкова сметка за Женя е в Уникредит Булбанк. Ако направите дарение в същата банка няма да имате такса. Може да преведете сума и чрез Еконт и Изи пей.

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК – гр. Чирпан

IBAN BG94UNCR70001523611231 – в лева

Титуляр: Женя Златанова Манева

Top