Зума: Локо има по-добри халфове и от Лудогорец!

Намираме се в изкючително добра форма, на реванша с Левски трябва да играем, все едно резултатът от първия мач е 0:0

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е на мнение, че „черно-белите“ в момента разполагат с по-добра халфова линия дори от тази на Лудогорец, където имат куп скъпоплатени футболисти.

„Гледам почти всички мачове от нашето първенство и смятам, че Локомотив се намира в една изключително добра форма. Това, което показахме срещу Левски за Купата и на „Армията“, го доказва. Даже трябваше да победим и ЦСКА, но за съжаление не се получи“, започна той.

„Бруно Акрапович умее да изстисква над 100% от всеки играч, независимо с кои футболисти започва и завършва даден двубой. Да, преди пандемията не можахме да победим Витоша, но най-положителното, което води до нашите успехи, са футболистите от средата на терена“.

„Мисля, че имаме по-добра халфова линия дори от скъпоплатените състезатели на Лудогорец. Сега започваме плейофите със Славия, а после гостуваме на Лудогорец. Този мач в Разград ще покаже каква е истината“.

„2:0 е най-опасният резултат. При Левски има и треньорска промяна. Аз обаче не вярвам Крушарски, Гонзо или Акрапович да позволят отпускане в нашите редици. Ранен гол на „Герена“ може да доведе до суматоха при нас и да имаме неприятности. Затова трябва да излезем с мисъл и логика, че първата среща е била 0:0 и трябва задължително ние да вкараме“, завърши легендата.

Подобни статии

Top