Зума: Още малко самочувствие и ставаме сила

Георги Дерменджиев трябва да получи шанс от футболните хора и след Конгреса, твърди легендата и бивш национален селекционер Христо Бонев

Легендата на България и бивш национален селекционер Христо Бонев – Зума е доволен от представянето ни срещу Ейре на старта на турнира Лигата на нациите.

„Лъвовете“ завършиха 1:1 в София, като допуснаха изравнителния гол в добавеното време. В неделя от 16:00 часа нашите излизат във втория си мач срещу Уелс в Кардиф.

„Селекционерът Георги Дерменджиев е пълен професионалист и виждам само положителни неща от работата му. Нашите водеха играта през по-голямата част от мача. Но отборът ни е още не е окомплектован напълно, или по-скоро няма достатъчно практика като колектив. Трябва още малко време и мачове, в които да покажат добри игри и да запишат 2-3 победи.

Това ще даде необходимото самочувствие на всички и тогава стъпваме на пътя на успехите. За да продължи движението нагоре на този отбор, Дерменджиев трябва да получи шанс и от новото ръководство на БФС след конгреса. Но футболните хора виждат какво прави той и мисля, че няма да вземат грешно решение“, казва Зума пред „България Днес“.

Подобни статии

Top