Зума: Рекордите на Камбуров и Стефка са вечни, Пловдив е като Рим! - DC news

Зума: Рекордите на Камбуров и Стефка са вечни, Пловдив е като Рим!

Христо Бонев се надява голмайстор №1 на България да изиграе бенефиса си с екипа на Локо в неговия дом – на „Лаута“

Легендата на Локомотив (Пловдив) и българския футбол Христо Бонев призова от страниците на “Тема Спорт” Мартин Камбуров да облече отново черно-бялата фланелка поне за една среща.

“Обичам Мартин. Дано се върне поне за един мач, за едни 20 минути в Локомотив. Горд съм, че по-голяма част от кариерата му премина в нашия клуб. Където и да е отишъл, винаги и казвал, че неговият дом е “Лаута”, а любимият му отбор е Локомотив. Поздравявам го за кариерата, за 256-те гола.

Искам да му пожелая здраве и семейно спокойствие. Нека е щастлив. Пожелавам на сина му Мартин щастливо детство, нека му се радва как расте. Дано в гените има нещо от спортните качества на татко му. Исках Камбуров да завърши кариерата си в Локомотив. Дано стане така, че да доведе много хора на “Лаута” и да завърши именно там.

Пловдив е вечен град, като Рим. Той се гордее със спортисти, футболисти, атлети… Вечните рекорди ще са два – на великата Стефка Костадинова, която скочи 209 см, както и 256-те гола на Мартин. Постижението на Камбуров няма да бъде подобрено от много поколения”, заяви Зума.

Подобни статии

Top