Зума: Селекцията е по-важна от баража - DC news

Зума: Селекцията е по-важна от баража

Ако стане така да има бараж между Локо и Ботев, ще бъде хубаво, но по-важно е да се градят основите

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев заяви, че селекцията и полагането на основните на бъдещ отбор са по-важни от класирането на бараж за Лигата на конференциите. „Черно-белите“ загубиха с 0:1 от ФК ЦСКА 1948 в последния си мач, но все още са в играта за седмото място.

„Не е лесно на Томаш още в първите мачове да постигне това, което има в главата си като идеи и реализация на тима. Идва на ново място, нов отбор, нова схема. Има нужда от време, за да видим резултати. Най-важното за мен е още отсега да започна да прави селекцията за новия сезон“, коментира Зума пред „Тема Спорт“.

Относно битката за седмото място той каза: „Гледахте ли последния мач?! Ами дузпата (смее се). Какво става с този футбол… Ако стане това да има бараж между Ботев и Локомотив, ще е хубаво. Но както вече казах, за мен селекцията е по-важна, а именно какви футболисти ще иска Томаш да привлече, кои ще останат, кои ще си тръгнат. За да може да гради основите. Да има силен и стабилен отбор“, добави Бонев.

Подобни статии

Top