Зума: Цвети, аз и голямото семейство на Локомотив сме с теб! - DC news

Зума: Цвети, аз и голямото семейство на Локомотив сме с теб!

Легендата на българския футбол Христо Бонев обяви,  че съгражданката му е „от избраните“, пожела ѝ успех срещу Серина Уилямс

Легендата на българския футбол и Локомотив (Пловдив) Христо Бонев пожела успех на най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова, която тази вечер излиза срещу Серина Уйлямс в четвъртфинален мач от Откритото първенство на САЩ.

„Скъпа Цвети, първо искам да изразя възхищението си от това, което направи. То е нещо огромно. Да се върнеш в големия спорт след 3 години и да се наредиш сред осемте най-силни на турнир като US Open, е уникално. Не само за теб, а за всеки един спортист. Могат го само избраните, сред които си и ти.

Тази вечер аз и голямото семейство на Локомотив ще бъдем с теб в битката за влизане в голямата четворка. Ние те чувстваме като част от нас, защото знаем, че направи първите си стъпки на кортовете на Локомотив и дори родово си свързана с любимия ни клуб.

Цвети, ние вярваме, че ти можеш да победиш и да стигнеш още по-далеч. Но искам да знаеш, че ти вече постигна далеч по-важни победи. Ти стана майка по време на бляскава кариера и направи голямо завръщане в спорта. Всичко от тук нататък е бонус. Ти показа в тези трудни времена, че духът на България и Пловдив е жив. Дано примерът ти бъде последван от още млади българи.

Желая ти успех от мое име и от името на Локомотив! Вярваме, че можеш да ни радваш още много!

Твой: Христо Бонев

Посолството на САЩ в България също се присъедини към пожеланията за успех на Цвети, въпреки че играе срещу тяхна сънародничка.

Посолството на САЩ в София поздравява Цветана Пиронкова за достигнатия за първи път в кариерата й четвъртфинал на US…

Публикувахте от U.S. Embassy Sofia в Вторник, 8 септември 2020 г.

 

Подобни статии

Top