ZUMBA звезди с благотворително събитие за Ники

Zumba събитието Born2Dance Virtual ще разтърси онлайн пространството

Zumba събитието Born2Dance, което трябваше да се състои в една от големите спортни зали под тепетата преди няколко дни, ще се проведе във виртуална форма. Това обяви   инструкторът Пепи Костадинова, която е и основен организатор на проявата.

„Поради възникналата ситуация с COVID, Born2Dance не можа да се състои физически в Пловдив на определената дата, но това не означава, че не можем да бъдем заедно въпреки това“, обясни инструкторката пред репортер на DCNEWS. Тя допълни, че виртуалното събитие, което ще се проведе във видео платформата ZOOM, не отменя реалното, което ще бъде насрочено за по-късна дата през годината.

По думите й засега това не може да стане, но пък любителите на Zumba и латино танците могат да потренират здраво, ако се включат във виртуалната тренировка, обявена за събота, 30 май от 17:30.

Born2Dance Virtual ще има и благотворителна насоченост.

„С участващите в събитието български инструктори и нашите специални гости Adela Iacob и Helio Faria ще обединим сили, танци и души, за да помогнем на 9-годишния Ники от Сливен“, каза Пепи. По думите й участниците ще могат да се насладят на 2 часа Zumba онлайн, като същевременно подпомогнат каузата на Ники, който страда от костен тумор.

„Когато влязох в „Хелп карма“ видях, че средствата за него трябва да се съберат спешно. Смятам, че това, което е преживял заслужава подкрепа“, разказа  инструкторката. По думите й вход за онлайн събитието няма да има, но участниците в него ще могат да дарят сума според възможностите си, за да помогнат на Ники да има по-добро детство и да продължи живота си с усмивка.

1 2

Подобни статии

Top