Зверска катастрофа до МОЛ-а, има ранена жена (СНИМКИ И ВИДЕО)

Блъснали са се три автомобила

Тежка катастрофа стана преди минути до МОЛ Пловдив, видя репортер на DCNEWS. Инцидентът е станал около 21.30 ч. между три леки автомобила.

На едно от възловите кръстовища – между улицата, която отива за Руската църква и пътната артерия, която свързва Пещерско шосе и бул. „Свобода“ са се сблъскали хасковски „Сеат“, „Пежо 206“ и такси марка „Рено“, на таксиметровата компания Виайълет.

Най-вероятно пежото е излизало от пресечката на ул. „Перущица“ и не е спряло на знака СТОП, коментираха събралите се зяпачи. В резултат лекият автомобил е бил блъснат едновременно от сеата и таксито. Таксиметровият автомобил се е врязал от страната на водача на пежото, а сеатът – от другата страна и така френският автомобил е бил притиснат като в сандвич.

На място за минути пристигнаха 6 полицейски автомобила, един от които – микробус, линейка и екип огнеборци. Наложи се пожарникарите да гасят двигателния отсек на сеата, от който излизаше пушек. „Внимавайте, всеки момент ще се запали“, подвикваха си огнеборци и полицаи, докато гасяха колата.

Междувременно екип на Спешна помощ преглеждаше шофьорката на пежото, която е пострадала при инцидента. След като я прегледаха и ѝ оказаха първа помощ, спешните медици откараха пострадалата в болница.

В момента на мястото на катастрофата се извършват огледи, а районът е отцепен. Полицейски екипи пренасочват автомобилите по съседните улички. Наоколо са разхвърляни стъкла и автомобилни части.

Няма информация какво е състоянието на останалите участници в катастрофата.

Подобни статии

Top