Зверска катастрофа на пътя Пазарджик-Пловдив, четирима са загинали (СНИМКИ) - DC news

Зверска катастрофа на пътя Пазарджик-Пловдив, четирима са загинали (СНИМКИ)

Трима са ранените при тежкия пътен инцидент

Четирима души са загинали, а други трима са ранени при тежка катастрофа на пътя Пазарджик-Пловдив. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР – Пазарджик Мирослав Стоянов.

Инцидентът е станал малко след 16 ч. в района между селата Мало Конаре и Говедаре, малко след разклона за село Мало Конаре. По първоначални данни става дума за челен удар между два автомобила, като и двата са с пловдивска регистрация. Единият от автомобилите е прескочил мантинелата и се е преобърнал в нивата

Предстои да се установи самоличността на загиналите и на пострадалите. На мястото се извършват аварийно-спасителни дейности.

Ранените са откарани в болница. Предстои да се изясни каква е причината за тежкия пътен инцидент.

Окръжна прокуратура – Пазарджик наблюдава досъдебното производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор.

Към момента пътят е затворен, а екипи на полицията в Пазарджик създават временна организация на движението. Обходните маршрути са през с. Мало Конаре и с. Говедаре в двете посоки.

Снимка: Фейсбук/Златка Костадинова и ОДМВР-Пазарджик

Подобни статии

Top