Зверско убийство на тв шефка потресе Русе

Убитата е 30-годишната Виктория Маринова – административен директор на русенската телевизия TVN

Административната директорка на русенската телевизия TVN беше брутално убита в крайдунавския град, съобщи dunavmost.com. Виктория Маринова е жертвата, открита около 14.20 часа след сигнал, получен във Второ РПУ в

По случая с убийството на младата жена днес от пресцентъра на МВР съобщиха, че полицията и прокуратурата работят вече 24 часа в непрекъснат контакт. Подробности съобщиха на брифинг окръжният прокурор Георги Георгиев, зам. -директорът на ОДМВР-Русе комисар Илиян Енчев и началникът на сектор „Криминална полиция“ в ОДМР-Русе комисар Николай Кожухаров.

Сигналът е получен вчера в ранния следобед на телефон 112. Гражданин е съобщил, че в района на тенис кортовете, на крайбрежната алея в града е видял окървавено тяло на млада жена.

Незабавно са започнали активни издирвателни действия, които продължават и към момента под ръководството на окръжната прокуратура. Огледи са извършен както на място, така на адреси, допълни окръжният прокурор Георги Георгиев и уточни, че е открит автомобилът, който жертвата е ползвала. Разпитват се активно свидетели. Назначени са различни по вид технически експертизи. Разследват се всички възможни версии.

Разпознаването на пострадалата е станало малко по-късно, тъй като не са били открити личните ѝ документи.

По думите на окръжния прокурор според експертизата до момента смъртта е настъпила вследствие от удари по главата и задушаване. Според Русе Медиа убийството е придружено и с изнасилванеу а от нанесения жесток побой младата жена е била обезобразена и задушена, предаде Русе Медиа.

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полагаме всички усилия посредством информацията, която сме събрали да стигнем  час по-скоро до извършителя.  Към момента няма задържани лица, заключи прокурор Георгиев.

Снимка: TVN

Подобни статии

Top