Звезда от „Бензин“ гушна Крушарски и го нарече галено „Хъмпи“ (СНИМКА)

Босът на Локомотив (Пловдив) е кръстник на детето на красавицата Лиляна Станаилова

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отново разбуни духовете, макар да е на 12 хиляди километра от Пловдив. Босът изтри профила си във Фейсбук, за да се отърве от гнева на „черно-белите“ фенове, обвиняващи го в некадърно ръководство на любимия им клуб, пише „Марица“.

Крушарски обаче пак ударно се появи в мрежата. 60-годишният бизнесмен от село Говедарци, Самоковско, отблизо месец е по бизнес дела в Аржентина. Той бе сниман гушнат от убийствено красива дама, която го нарича на галено „Хъмпи“.

Тук не става въпрос за любовна история, а за изразяване на приятелски чувства, като Крушарски е кръстник на дъщеричката на нашумялата напоследък Лиляна Станаилова. Тя е топмодел, дизайнер, художник и е в ролята на Люси в дебютния режисьорски проект на Асен Блатечки „Бензин“.

Лиляна публикува снимката в профила си в Инстаграм, като към нея написа на английски език: „Най-добрият човек в света! Повече от мой баща, повече от моя най-добър приятел! Кръстникът на моето дете! Обичам те, Хъмпи“!

Иначе Крушарски навъртя 40 години щастлив живот с благоверната си. „Съпругата ми е най-довереният човек. Нещо като едно време Гацо Стоянов за Батето. Не мога да си представя живота без нея. Тя беше на 17 години и половина, когато роди първата ни дъщеря“, с усмивка сподели наскоро за изданието президентът на Локо. Като истински баща художник, той е дал на България 2 прекрасни млади дами.

The best human in the world more than my father more then my best friend ,the godfather of my child.I love you Humpi ?

Публикация, споделена от ≜ ‎乚 î ⌊ Ξ ║ (@lilianastanailova) на

Last night was great ♥

Публикация, споделена от ≜ ‎乚 î ⌊ Ξ ║ (@lilianastanailova) на

Подобни статии

Top