Звездите на българския баскетбол призоваха: Останете вкъщи!

Капитанът на Академик Бултекс 99 Васил Бачев и Баскетболист №1 на България Димитър Димитров позираха с децата си срещу коронавируса

В разгара на пандемията от коронавирус по света, властите в България призоваха хората не излизат навън, за да се ограничи разпространението на заразата.

Към този апел се включиха и редица от българските баскетболисти и треньори от Националната баскетболна лига. Те отправиха послание към всички свои съотборници, треньори и фенове на играта чрез специализирания сайт BGbasket.com, като ги призоваха да не излизат навън и да спазват мерките за сигурност.

Състезателите заснеха специални снимки с надписи „Останете вкъщи“, а част от играчите избраха да го направят заедно с някои от най-близките си хора.

Сред тях е капитанът на пловдивския Академик Бултекс 99 Васил Бачев, който се снима заедно със сина си Пламен, който е почти на година и половина.

Баскетболист №1 на България за 2019 Димитър Димитров, който също тръгна за големия спорт от Академик, а миналата година стана шампион с Балкан (Ботевград), пък позира с малката си дъщеричка Ева.

Подобни статии

Top