Звездите на боксовата гала в „Колодрума“ възхитени от Пловдив (СНИМКИ И ВИДЕО)

Треньорът на Кобрата в САЩ Ибн Кайсън вече подготвя пловдивчанина Пенчо Цветков и новозеландеца Патрик Майлата

Част от звездите на боксовата гала на 14 декември в „Колодрума“ разгледаха красотите на Пловдив вчера следобед, а преди това изгледаха мача на Локо срещу Арда, завърши 0:0 на „Лаута“. Водени от пловдивския мениджър на братя Пулеви – Ивайло Гоцев, трима боксьори и един треньор посетиха Римския стадион, Стария град и Античния театър и запалиха свещ в църквата „Света Богородица“, съобщава trafficnews.bg.

На тренировъчен лагер в Пловдив в момента са младият 19-годишен талант на Юнайтед Спорт и възпитаник на треньора Димитър Добрев – Мутата – Пенчо Цветков, който вече записа първата си победа на професионалния ринг, новозеландецът Патрик Майлата и представителят на силната украинска школа Игор Шивазуцки.

Майлата е един от спаринг партньорите на Кубрат Пулев, 6-кратен шампион на Нова Зеландия, медалист от Игрите на британската общност. Шивазуцки е двукратен шампион на Украйна, участник в Световните боксови серии. Двамата имат по 3 победи от 3 мача на професионалния ринг и са боксьори на промоутърската компания на Ивайло Гоцев – Епик Спортс. Тримата тежки боксьори ще бъдат част от програмата на галата в Колодрума, като противниците им тепърва ще бъдат обявени.

С тях е и един от треньорите на Кобрата в САЩ – Ибн Кайсън, който пристигна преди няколко дни в Пловдив и се занимава с подготовката на пловдивчанина Пенчо Цветков и Патрик Майлата в дните до събитието на 14 декември. Припомняме, че в „Колодрума“ ще се бие и румънецът Богдан Дину, когото Кобрата победи през март тази година.

В централния мач на вечерта Тервел Пулев ще се бие с американеца Дешон Уебстър за интерконтиненталната титла на WBO в полутежка категория.

Снимки: trafficnews.bg, Видео: marica.bg

Подобни статии

Top