Звездна сватба! Бизнесмен и българска мис застават пред олтара

Блондинката, която остана в историята и с псевдонима си Мис Крокодил, не потвърди официално бременността си

Мис България 2009 Антония Петрова ще се разходи отново до олтара, броени месеци след като вдигна сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. Тъй като на празника си зад граница младоженците успяха да поканят едва около 50 души от най-близкото си обкръжение, този път те ще си кажат заветното „да“ в родината и пред повече приятели.

Голямото събитие ще се състои в средата на месец март, точно една година след запознанството им. „И двамата сме вярващи, но не сме почитатели на църковния брак. Затова се спряхме на друг, специфичен ритуал“, разкри Петрова.

 

Блондинката, която остана в историята и с псевдонима си Мис Крокодил, не потвърди официално бременността си, за която се говори от месеци. Единственият й коментар по въпроса бе:

Усмихвам се!

Призна обаче, че и двамата с Батинков искат да имат общ наследник.

Припомняме, че двамата чуха „Менделсон“ едва три месеца след първата си среща, като организираха празненството си в Гърция.

 

„Нашата луда, плажна, гръцка, приказна, магична, слънчева сватба!“, написа тогава в профила  си в социалната мрежа блондинката.

Бившият шеф на известна болница  отправил предложението си към избраницата с пръстен на майка си и то – във вечерта, в която запознали родителите си. „Брачната халка е по мой дизайн с бяло и розово злато“, хвали се още миската.

Източник: topnovini

Подобни статии

Top