„Звукът на Страдивариус“ звучи тази вечер в Дом на културата

12 безценни инструмента от епохата на СТРАДИВАРИУС отново ще свирят в Пловдив.

Изтъкнатите музиканти от Камерата Страдивариус Oркестър (Холандия), предвождани от виртуозът Разван Стойка, ще представят нова програма в знаковата 2019 година. Солистите на Опера Пловдив ще допълнят уникалния звук на едни от най-качествените струнни инструменти в света.

Поради потвърдените прогнози за опасно време и интензивни валежи на 25.06 (вторник) концертът „ЗВУКЪТ НА СТРАДИВАРИУС” от OPERA OPEN ще се проведе на същата дата в Дом на културата от 21:15 часа вместо на Античния театър.

Решението е продиктувано от необходимостта да се съхранят безценните музикални инструменти от епохата на Страдивариус, за които е немислимо да бъдат изложени на неблагоприятни метеорологични условия! Надяваме се, че по този начин ще осигурим по-комфортно преживяване и за зрителите!

Разпоредителите на OPERA OPEN ще асистират при настаняването в Зрителната зала в Дом на културата, където е направена допълнителна организация за разпределение на местата. Билетите важат без заверка.

Като комплимент за причиненото неудобство, зрителите на концерта ще получат бонус ваучери за 50 % отстъпка за заглавие по избор от програмата на OPERA OPEN!

Top