Здраве

„Кариери в Бяло“ в Пловдив

„Кариери в Бяло“ в Пловдив

Медицинските специалисти могат да влязат в контакт с някои от най-големите компании за набиране на персонал от цяла Европа.

Нов ехограф диагностицира най-малките пациенти на МБАЛ „Св. Мина“

Модерен ехограф работи от днес за май-малките пациенти на МБАЛ „Свети Мина“ в Пловдив, съобщи управителят на болницата д-р Генади Странджев. Апаратът е дарение за детското отделение от благотворителната инициатива „Българската Коледа“ и е инсталиран по-малко от седмица след като д-р Странджев и представители на още 21 лечебни заведения от цялата страна официално подписаха договорите

Дариха операционна маса на Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ „Свети Георги“

Новата маса вече е монтирана в операционната зала, като само днес до обед бяха извършени 10 операции на малчугани с различни заболявания и вродени аномалии.

Налагат принудителни мерки на V ДКЦ

До 15 октомври работодателят “ Диагностично-консулатативен център“ трябва да предостави информация за икономическото и финансов състояние на дружеството, необходима за колективното трудово договаряне.

Графит в подкрепа на пациентите с рак на кръвта изрисуваха в двора на Медицинския университет

Графитът символизира надеждата на пациентите с рак на кръвта, че иновациите в лечението на тази група заболявания могат да им дадат нов живот. Той е реализиран като част от информационната кампания „Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен!“.

Най-големият форум за бременност и детско здраве се провежда в Пловдив

Форумът ще даде възможност на всички присъстващи да срещнат на едно място водещи специалисти в областта на майчиното и детското здравеопазване.

Top